Bluehours
Meditation


Meditation


Kombinationen af nærvær og åndedrætskontrol øger koncentrationen både i hverdagssituationer og når det gælder, hvis man skal præstere sit bedste.


Maja Maria, vil være facilitator og skaber af rummet, og hun vil guide jer ind i meditationen.

Alle kan deltage, øvede som begynder.


Hvis I vælger, I gerne vil kombinere med yoga, forbedres desuden holdning og kropskontrol, som ligeledes er brugbare evner både i hverdagen og pressede situationer.

Meditation kan med fordel kombineres med yoga. Læs mere her


Vi står gerne til rådighed, hvis I ønsker at meditation skal være et mere fast tilbud til jeres virksomhed.


Ring til nedenstående nr eller kontakt os på mail, så vender vi hurtigst tilbage.Mærke sin krop


Når nervesystemet fortælles "der er ikke fare på færde", så åbnes sanser igen. Der kan skabes plads til at kroppen kan sanse. Sanse underlaget, dufte vores omgivelser, høre lydende vi er omgivet af og etc. 


Ro


Meditation kan have en gavnlig effekt på vores nervesystem. Det vil sige, når vi får ro på vores tanker og vores vejrtrækning, fortæller vi vores krop "nu må du gerne slappe af, der er ikke fare på færde".

Bedre søvn


Ro på vores tanker og følelser, giver potentiale til, at vores søvn kan forbedres, idet vores nervesystem ikke er i alarmberedskab. Det kan få ro til at lukke ned og gøre sig klar til en god nats søvn.

Må vi anbefale en kombination?

To eksempler på workshops kunne være enten 2 timers teori og praksis i yoga og/eller meditation, hvor I vil få en gennemgang af fordelene ved yoga i det daglige. Evt. efterfulgt af en halv times evaluering med servering af snacks og vand.

Et andet eksemple kunne være 4 timers forløb med yoga i teori og praksis, evt. ½ times pause med snacks, før en times meditationsteori og efterfølgende guidet meditation.


Ved forløb over flere gange tilbydes der rabat, ligesom der ved færre deltagere også kan gives rabat.

Enten kan der sammensættes et forløb af et givent antal timer, 1-2 gange om ugen, eller også kan der tilrettelægges en enkelt kortere eller længerevarende workshop, fx som del af en personaledag.

Mød instruktøren

Pris

Fra 500,00,-

Første halve time: 500 kr.

Pr. efterfølgende halve time: 250 kr.


Leje af tæppe + underlag, pr. sæt 60 kr.


Sundhedsordninger er fradragsberettiget for arbejdsgiveren og kan modtages skattefrit af medarbejderen. Så længe der er tale om behandling, lindring eller forebyggelse af arbejdsbetingede skader, og som led i arbejdsgiverens generelle personalepolitik.

Priserne for yoga er eksl. moms, da legemsøvelser er momsfri.


Telefontider

Mandag: 8.00 - 10.00

Tirsdag: 8.00 - 10.00

Onsdag: Ingen telefontider

Torsdag: 8.00 - 10.00

Fredag: 8.00 - 10.00


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail