Bluehours
Ydelser

Hos Bluehours Psykologerne kan vi hjælpe dig, og hvor den overordnede tilgang ACT bruges. Naturligvis ved relevans suppleres med andre tilgange. Ofte er den umiddelbare henvisningsårsag/problematik et symptom. Så for ikke at lave symptombehandling, er det vigtigt for Bluehours Psykologerne at afdække evt. bagvedliggende udfordringer. Ligeledes er det vigtigt, at der ikke nødvendigvis er fokus på at blive "rask" men at du får det bedst muligt med dine givende vilkår.

Så vi ønsker at hjælpe dig i en retning hvor du lever det mest tilfredsstillende liv for dig.


Et mere intensivt forløb kan være gavnligt i visse situationer hvor i andre vil et mere langvarrigt forløb med længere interval imellem sessionerne være virksomt.


I visse livssituationer kan det være rart at have en sparringspartner, og det ikke sikkert at det er i vores nærmest omgangskreds, at vi kan finde denne. Intentionen med at opsøge en psykolog kan også være sparring i omend det handler om dit professionelle liv el. dit personlige liv. Bluehours Psykologrene kan være denne sparringspartner.


Bluehours Teamet

Telefontider


OBS!: Klinikken holder sommerlukket i uge 27-32. Læg en besked til os med dit navn og nummer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail