Bluehours
Yoga

Yoga


Fordi vi selv er faste udøvere af yoga, og har taget yogaens filosofi til os, er det det vi anbefaler. Dog mener vi, at uanset hvilken træning du udøver, så kan det gøre godt for dit sind og din krop.


Under udførelse af yoga undgår din krop at blive udsat for stød og overbelastning, idet øvelserne er milde ved kroppen. Udførelsen af øvelserne smidiggør dine muskler og led og din balance- og koordinations evne styrkes endvidere. Og som et ekstra plus får dine indre organer en lækker massage, både igennem øvelserne men også via dit fokus på din vejrtrækning.


I forbindelse med Majas studie (overbygning på psykologi ved SDU) mødte hun en klar skelnen mellem vores kroppe og psyken, men gennem sin interesse for yoga fandt hun denne opdeling interessant. Om du ønsker ovenstående skelen eller om de to tilgange skal kombineres er naturligvis helt valgfrit, og et samtaleforløb behøver ikke at inkludere nogen former for fysisk aktivitet.


Yoga kan understøtte dig i at håndtere det der kommer, fordi du via yogaøvelserne og fokus på din vejrtrækning kommer ned i kroppen, og ikke kun er i hovedet. Vi vil ikke kunne ændre på livets til tider hårde facetter, men vi kan kontrollere hvordan vi tackler dem og håndtere dem.


Som en del af en yogapraksis kan meditation være en fordel at inddrage, og vi vil mene, alle kan lære at meditere. Ved en regelmæssig yogapraksis vil mindfulness være langt lettere at mestre


Læs mere om meditation her.

Yoga

Er du blevet nysgerrig på yoga og dens egenskaber?

Som en del af din behandling, kan Bluehours Psykologerne tilbyde dig private yoga sessions. Hvis I er en gruppe der ønsker private sessioner, kan også dette tilbydes.


Henvend til dig klinikken for at høre nærmere.

Telefontider

Mandag: 8.00 - 10.00

Tirsdag: 8.00 - 10.00

Onsdag: Ingen telefontider

Torsdag: 8.00 - 10.00

Fredag: 8.00 - 10.00


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail

unsplash