Bluehours
Terapi

Terapi

Nogle gange kan noget være så indviklet, at det vil være en god ide at arbejde terapeutisk. I terapien undersøger vi dybereliggende problemer og mønstre, for at finde ud af, hvad der ligger til grund for din manglende udvikling/tilfredshed. Vi tror på, at terapi er for alle mennesker – os med personlige kriser og os med problemer i parfoldet; vi møder alle udfordringer, hvor vi har glæde af en professionel sparringspartner.


Vi kan tilbyde individuel terapi. Gennem forskellige processer kan vi arbejde med fx fobier, afhængighed, stress, depression, angst, sorg, sygdom, kropbevidsthed, seksuelle krænkelser, grænser, kontakt og meget mere.


Endvidere kan vi også tilbyde parterapi. Parterapi kan hjælpe ved manglende gnist, dårlig eller manglende kommunikation, manglende nærhed eller ensomhed, jalousi, utroskab, utilfredsstillende sexliv, når parterne er gledet fra hinanden, ved ønske om skilsmisse fra den ene part eller ved en skilsmisse med et ønske om at skilles på en ordentlig måde.


En session har typisk en varighed på omkring en time, men ind imellem trækker det lidt ud. Det er vigtigt at du er indstillet på at skulle have hjemmearbejde mellem sessionerne, med små udfordringer vi bliver enige om under forløbet.

Telefontider

Mandag: 8.00 - 10.00

Tirsdag: 8.00 - 10.00

Onsdag: Ingen telefontider

Torsdag: 8.00 - 10.00

Fredag: 8.00 - 10.00


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail

unsplash