Bluehours
Yoga

Yoga

Yoga er med til at forbedre vores kropsholdning og kropskontrol, hvilket kan være nyttigt hvis du som leder eller medarbejderne skal holde et oplæg eller pitche en ide.

Derudover styrker yoga også vores vejrtrækning, og vi lærer at kontrollere den og ikke lade den overtage os, i fx situationer, hvor kroppen kan blive stresset. I yoga understøtter vi at grounde og vi får en pause fra hverdagen, hvor vi mærker ind i sindet og kroppen.

Ved yoga sessions ved Bluehours psykologerne, vil du møde en engageret og erfaren yogainstruktør, hvor der er let til smil og grin. Yoga behøver ikke være et spirituelt anliggende. Det kan være et indslag til en personaledag og/eller teambuilding,  hvor medarbejderne udfører øvelserne selv, eller sammen med en partner.


Ved partner-yoga sættes medarbejderne sammen to og to og samarbejder omkring at udføre stillingerne. Partner-yoga er mindre indadvendt og kan anbefales til f.eks. teambuilding.


Typisk sættes 1 - 2 timer af. Så der er god tid til at vi lander og får afsluttet ordentligt.

Hvis det ønskes, medbringer vi gerne vand og lette snacks. Pris aftales derefter.

Hvis I ikke har en lokation for afholdelse er vi gerne behjælpelig med dette. Vi anbefaler en tur ud i naturen, men igen, det er helt op til jer, hvordan I ønsker at sammensætte det.

Hvis I ønsker, at yoga skal være et fast tilbud til medarbejdere, så er vi også gerne behjælpelig med det.


Ring til nedenstående nr eller kontakt os på mail, så vender vi hurtigst tilbage.


Et par gode råd til deltagerne

Hvis I ønsker jeres arrangement hvor både yoga og meditation skal indgå, så gælder det fælles, at det er fornuftigt ikke at være for træt, da kroppen så har mere brug for at sove og den nærværende, meditative tilstand kan blive sværere at opnå.

Desuden er det fornuftigt at undgå at spise umiddelbart før både yoga og meditation. Så hvis det er muligt skal der helst gå i hvert fald en time efter et måltid, uden dog at føle sult da det også kan virke distraherende og modarbejde virkningen af meditationen.


Yoga kan med fordel udføres i tøj med stor beværelsesfrihed, typisk lange løstsiddende bukser og en behagelig top eller t-shirt, og på bare tæer.

Meditation kan udføres i al slags tøj så længe det er behageligt og ikke tager forkus fra det relevante.

Det kan desuden være rart at have en løs varmere bluse med til før og efter, samt evt. et par sokker til både meditation og yoga.

Mød yogainstruktøren

Pris

Fra 500,00,-

Første halve time: 500 kr.

Pr. efterfølgende halve time: 250 kr.


Leje af tæppe + underlag, pr. sæt 60 kr.


Sundhedsordninger er fradragsberettiget for arbejdsgiveren og kan modtages skattefrit af medarbejderen. Så længe der er tale om behandling, lindring eller forebyggelse af arbejdsbetingede skader, og som led i arbejdsgiverens generelle personalepolitik.

Priserne for yoga er eksl. moms, da legemsøvelser er momsfri.


Telefontider

Mandag: 8.00 - 10.00

Tirsdag: 8.00 - 10.00

Onsdag: Ingen telefontider

Torsdag: 8.00 - 10.00

Fredag: 8.00 - 10.00


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail

unsplash