Bluehours
Meditation

Fælles meditation i klinikken i Morud

Som noget nyt tilbyder Bluehours nu fælles meditation.

Det er med stor glæde og spænding, at vi nu kan tilbyde fælles meditation i klinikken i Morud. 

Maja Maria, vil være facilitator og skaber af rummet, og hun vil guide dig ind i meditationen.

Alle kan deltage, øvede som begynder.


Klinikken er indbydende, i afslappende omgivelser og atmosfære, hvor der er plads til at være dig og komme som du er. Du må gerne selv medbringe din måtte, og ellers stiller vi en til rådighed. Tag gerne et tæppe med og hvad du ellers har brug for, for at slappe af og lukke verdenen ude for en kort stund.

Tilmeld dig her


Vi ses

Bluehours teamet


Vi tager forbehold for at aflyse arrangementet ved for få tilmeldte. Vi anbefaler derfor du gør brug af vores online booking system, da du derved vil modtage en sms ved evt. aflysning.

Meditation


Som en del af en yogapraksis vil meditation typisk som større eller mindre element, opnå foreningen af krop og sind, og med tiden finder man selv ud af, hvad det er som fungerer, da det er individuelt. For nogle kommer roen helt automatisk, når man stilner kroppen, og for andre vil det at ligge eller sidde stille betyde, at så går tankerne i gang. Så der er ikke en metode som passer til alle, men alle kan lære at meditere.

Jeg opfordrer ofte folk til selv at undersøge forskellige teknikker, og ellers så hjælper jeg meget gerne med at finde den rette teknik, som ofte afhænger både af personlighedstræk og de livsomstændigheder, man befinder sig i.

3 fordele ved at udvikle en meditationspraksis

Mærke sin krop


Når nervesystemet fortælles "der er ikke fare på færde", så åbnes sanser igen. Der kan skabes plads til at kroppen kan sanse. Sanse underlaget, dufte vores omgivelser, høre lydende vi er omgivet af og etc. 

Ro


Meditation kan have en gavnlig effekt på vores nervesystem. Det vil sige, når vi får ro på vores tanker og vores vejrtrækning, fortæller vi vores krop "nu må du gerne slappe af, der er ikke fare på færde".

Bedre søvn


Ro på vores tanker og følelser, giver potentiale til, at vores søvn kan forbedres, idet vores nervesystem ikke er i alarmberedskab. Det kan få ro til at lukke ned og gøre sig klar til en god nats søvn.

Telefontider

Mandag: 8.00 - 10.00

Tirsdag: 8.00 - 10.00

Onsdag: Ingen telefontider

Torsdag: 8.00 - 10.00

Fredag: 8.00 - 10.00


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail

unsplash