Bluehours
Supervision og gruppe-supervision

Supervison

En psykolog som superviser vil kunne træde til ved enkeltbehov eller gennem et længerevarende forløb, hvor der er behov for supervision.

Supervision kan være medskabende til en faglig såvel som personlig udvikling, idet problematikkerne får et kig udefra, og hvor der sammen opbygges et fagligt refleksionsrum. Ved supervision skabes der en tryg og støttende atmosfære, og derved sammen løfte det faglige niveau. Derved kan supervisison støtte arbejdstrivsel positivt og være en medskabende faktor i at forebygge stress.


Gruppe-supervision

Gruppe-supervision kan være en arbejdsgruppe, f.eks. ved sammenlægning, omstrukturering el. integrering af nye arbejdsmetoder og -gange i arbejdsgruppen, hvor behoveet for supervision kan opstå. Deraf navnet "gruppe-supervision".


Uanset om det er supervision eller gruppe-supervision afhænger udbyttet af ledelsesopbakningen, de organisatoriske rammer,  jeres samarbejdskultur samt medarbejdernes engagement og refleksionsevner.


Supervision el. gruppesupervision kan være en medskabende faktor i at rekrutere og fastholde medarbejdere. Så se det også gerne som en god investering i din virksomhed samt en god investering i arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel.

Mød vores psykologer

Pris

Fra 1.400,00,-

Supervision: kr. 1.400 pr. session á 60 minutter, ved 1-2 deltagere


Gruppesupervision: kr. 2.200 pr. session á 60 minutter, ved 3-5 deltagere


Transport: Tillæg for bro, færge eller parkeringsudgift påregnes.

Telefontider

Mandag: 8.00 - 10.00

Tirsdag: 8.00 - 10.00

Onsdag: Ingen telefontider

Torsdag: 8.00 - 10.00

Fredag: 8.00 - 10.00


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail