Bluehours
Maja Maria Hove Thomsen

Maja Maria


Jeg skrev speciale i Mindfullnes som intervention i kliniskpraksis Acceptance and Commitment Threapy, hvor der var en positiv effekt ved at kombinere mindfulness med samtale- og ACT-forløb.


Forud for psykologi har jeg læst biologi, og skrev bachelorprojekt i neurobiologi, om menneskets arbejdshukommelse ved vejleder Ole Næsbye Larsen, lektor, ph.d., SDU 2006.


Jeg har praktisk erfaring fra Palliativt Team på Odense Universitetshospital, med palliative samtaler til terminale patienter, og deres pårørende og efterladte.


Jeg har arbejdet i privat praksis siden 2015. Først som praksiskandidat ved Psykologhuset Nyenstad i Nyborg, med lægehenvisninger. Derefter ved PsykologCentrum i Odense C, 2016-2022, og har siden efteråret 2022 haft egen klinik.


Jeg har erfaring med behandling af stress, depression, angst, spiseforstyrrelser, kroniske smerter, selvværds- og samlivsproblemer og med erhvervspsykologiske problematikker.

Jeg har dyrket yoga siden 1998, og blev uddannet yogainstruktør i 2004. Jeg har desuden undervist i et særlig koncept, BodyFlow, baseret på blandt andet yoga i CCS-træningscenter siden 2004. Jeg er certificeret BodyFlow instruktør, gennem Les Mills. Jeg har undervist i FitnessWorld siden 2007 i forskellige former for yoga. Fra september 2009 desuden i MOUH (Odense Universitetshospital). Der udover underviser jeg Core/Mave-Ryg-Stræk, MBL, Stram Op og Exercise Ball.


Jeg har 2 års erfaring med at undervise i både gravidyoga i vand og babysvømning. Og har også undervist gravide- og mor-og-barn-timer på land. Jeg er stor tilhænger af yoga som træningsform under graviditeten, idet der er så meget fokus på kroppens egne behov og på et kontrolleret åndedrag. Og efter kan man så fortsætte træningen med de mere opstrammende øvelser som yoga også består af.

I 2008 var jeg på yogakursus i Indien i forskellige former for yoga; Dhyana, som er meget meditativ og indadvendt; Ashtanga, som er mere fysisk; og ananda, som minder om hatha og er langsommere i udførelsen. Jeg er inspireret af de forskellige former, og prøver at sammensætte den bedst mulige undervisning ud fra sammensætningen på de pågældende hold fra betragtningen at yoga kan udføres af alle - og udfordre alle, bare der arbejdes på det rigtige niveau.

Genopfriskning i Indien, vinteren 2012/2013.

Forskellige kurser i USA, sommeren 2013


Telefontider


OBS!: Klinikken holder sommerlukket i uge 27-32. Læg en besked til os med dit navn og nummer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt


Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail

unsplash