Som færdiguddannet i 2021 blev jeg selvstændig psykolog i privat prakis indtil min opstart ved Bluehours Psykologerne i september 2023.
I terapien lægger jeg vægt på at skabe en tillidsfuld, empatisk og anerkendende atmosfære, hvor du føler dig tryg og rolig. Din livssituation er terapiens udgangspunkt, og vi vil i fællesskab finde frem til den løsning, som passer bedst til dig og dine udfordringer. Jeg tror på, at gensidig respekt og ærlighed danner et godt grundlag for et velfungerende terapiforløb, hvor der vil være mulighed for løbende at tilpasse det efter dine ønsker og behov.
Jeg har klinisk erfaring med aldersgruppen 13-65 år inden for primært stress, angst, depression, selvværdsproblematikker og sorg, men jeg behandler også personer med OCD, spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser, autismespektrumforstyrrelser, traumer, misbrug, og ADHD.
Jeg holder mig løbende fagligt opdateret ved at deltage på diverse kurser. Senest deltog jeg på Tony Attwoods konference om autisme. Også at nævne har jeg deltaget på en workshop i gruppeterapi med terapiretningerne psykodrama, narrativ terapi samt systemisk familieterapi.
Personligt har jeg en særinteresse inden for naturterapi, herunder navnlig dyreassisteret terapi og rideterapi.
Naturterapi er en terapiform, hvor naturen på den ene eller anden måde er en del af terapisessionen, som kan foregå i en skov, ved havet eller i et helt tredje naturområde. Når man bevæger sig ud af det traditionelle terapilokale og ud i naturlige omgivelser, så bliver naturen det terapeutiske rum, og den bliver derved medfacilitator til forandringsprocesser.
Ved naturterapi, benytter man sig af naturens helende kræfter. Det har vist sig at være særligt effektivt for klienter med stress, angst, depression, og traumer, da disse klienter har et overaktivt nervesystem, som har god gavn af naturens stressreducerende egenskaber.
Naturterapi favner bredt. Det kan være alt fra almindelig samtaleterapi ude i naturen til konkrete øvelser i naturen til inddragelse af dyr. Heste og hunde er de mest benyttede terapidyr, men også andre dyrearter kan bruges, såsom katte, kaniner, og alpakaer. Ved dyreassisteret terapi kan dyrene have forskellige roller under sessionen. Hesten har f.eks. en aktiv rolle ved rideterapi.
Dyreassisteret terapi har desuden vist sig at forbedre klienters selvværd, selvtillid, sociale kompetencer, ensomhedsfølelse og evne til at mærke sig selv.
Naturen har ingen intentioner med os eller nogen iboende mening, så den er et rum, hvori vi kan være os selv og finde os selv.
Telefontider
Mandag-fredag
8:30-9:00
Svarer vi ikke på dit opkald, er du velkommen til at lægge en besked til os med dit navn og nummer.
Konsultationstider
CVR: 44314053
Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail