Bluehours
Nina Knippel Risom

Nina Knippel Risom


Cand.psych.stud. v. Syddansk Universitet 2. år


Jeg er studentermedhjælper ved Bluehours og vil være i receptionen samt modtage opkald. Jeg kan bookes til privatkonsultationer til en nedsat takst og har desuden mulighed for at afholde disse samtaler i aftentimer og weekender.


Jeg er i gang med det sidste år af kandidatuddannelsen på psykologistudiet i Odense. Igennem studiet har jeg fået øjnene op for den helende effekt, det giver, at have et andet menneske, der stiller sig ved siden af dig og forsøger at kigge på dit liv sammen med dig. Denne oplevelse af at blive forstået, mener jeg, er altafgørende for derefter i fællesskab at kunne udstikke og teste en anden vej at gå ad.


Jeg er særlig optaget af at bruge samtalen til at udforske, hvad der giver mening for den enkelte, samt at arbejde med de dele af livet, der er mulige at ændre på. Hermed også sagt, at nogle dele af livet er vilkår og må behandles sådan.


Jeg tror, at vi som samfund har indrettet os til at leve i for højt et tempo, og jeg vil derfor invitere dig til at sætte farten ned og prøve at finde mere ro sammen med mig.

Telefontider

Mandag og fredag

8.00 - 10.00

Konsultationstider

Mandag - Fredag
09.00 - 14.30
Lørdag - Søndag
Lukket

CVR: 44314053 

Vores mail er ikke krypteret. Vi anbefaler derfor, at du undlader at sende personfølsomme oplysninger i din mail

unsplash