Yoga2go - for skoleklasser

Priser

Er din klasse trætte og uoplagte? Så kan en intensiv afslapning, evt. som opfølgning på en omgang yoga, kan bringe større overskud og motivation. Effekten vil kunne ses allerede efter en enkelt session, men det er ved gentagelsen at forandringerne vil kunne mærkes, fysisk og mentalt.

Er det eksamensnervøsitet som volder problemer? At blive fortrolig med eksamenssituationen i bevidstheden skaber ro på selve dagen, så fokus flyttes fra nervøsiteten til det relevante. Denne fortrolighed kan opnås gennem visualisering – gennem en eller flere sessioner, evt. i kombination med yoga.

Enten kan der sammensættes et forløb af et givent antal timer, 1-2 gange om ugen, eller også kan der tilrettelægges en enkelt kortere eller længerevarende workshop, fx som del af en idrætsdag. Et forslag til sådan en workshop kunne fx være partner-yoga, hvor man sættes sammen to og to og samarbejder omkring at udføre stillingerne - enten med en vis grad af akrobatik, eller hvor man hjælper ens makker med at opnå større stræk, mere styrke etc. Ved denne form for yoga lærer man at lytte rigtig meget til ens makker, og denne form for yoga er derfor mindre indadvendt end yoga ellers er.

To eksempler på workshops kunne være enten 2 timers teori og praksis i yoga og/eller meditation, evt. efterfulgt af en halv times evaluering med sunde snacks. Eller et 4 timers forløb med yoga i teori og praksis, evt. ½ times pause med sunde snacks, før en times meditationsteori og efterfølgende guidet meditation.

Lotusblomst

Lotusstilling (Padmasana)

Gode råd - til deltagerne

 

  • Fælles gælder det at det er fornuftigt ikke at være for træt, hverken til yoga, meditation eller visualisering, da kroppen så har mere brug for at sove og den nærværende, meditative tilstand kan blive sværere at opnå.
  • Desuden er det fornuftigt at undgå at spise umiddelbart før både yoga og meditation, så hvis det er muligt skal der helst gå i hvert fald en time efter et måltid, uden dog at føle sult da det også kan virke distraherende og modarbejde virkningen af meditationen.
  • Yoga kan med fordel udføres i tøj med stor beværelsesfrihed, typisk lange løstsiddende bukser og en behagelig top eller t-shirt, og på bare tæer.
  • Meditation kan udføres i al slags tøj så længe det er behageligt og ikke tager forkus fra det relevante.
  • Det kan desuden være rart at have en løs varmere bluse med til før og efter, samt evt. et par sokker til både meditation og yoga.

Hund med hovedet op

Hund-hoved-op stilling

(Urdhva mukha svanasana)

Første halve time: 400 kr

Pr. efterfølgende halve time: 200 kr

Transport:

Pr. 10. minut 20 kr

Pr. 1 times transport 100 kr

Pr. efterfølgende 10. minut 10 kr

Leje af anlæg 50 kr

Leje af tæppe + underlag, pr. sæt 60 kr (se shoppen)

Køb af tæppe + underlag, pr. sæt 210 kr (se shoppen)

(allerede 4. gang kan det betale sig at have købt tæppe og underlag i stedet for at leje)

Sunde snacks - afhængigt af deltagerantal, samt udvalg

Typisk vil der være 10-30 deltagere

Priserne er eksl. moms, da legemsøvelser er momsfri

Ved forløb over flere gange kan der aftales rabat, ligesom der ved færre deltagere også kan gives rabat. Så ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

Interesseret? Skriv til: yoga2go@bluehours.dk,

eller ring på tlf.: 53 56 52 48

Referencer:

OTG, Odense Tekniske Gymnasium

Dalum Ungdomsskole

Kragsbjergskolen, Odense

Abildgårdsskolen, Odense

Risingeskolen, Odense

Agedrup Skole, Bullerup

H. C. Andersensskolen, Odense

Ejby Skole, Odense

 

 

Kontakt: yoga2go@bluehours.dk - Tlf.: 53 56 52 48 Copyright © All Rights Reserved