Shop

Ved bestilling ring eller skriv og oplys følgende: varebeskrivelse, antal og variant.

Leveringen kan enten foregå ved direkte levering i forbindelse med undervisning, eller gennem

PostDanmark hvor fragten beregnes i forhold til leveringens størrelse.

Leveringen tager typisk gå 5-6 arbejdsdage, så bestil i god tid hvis det er i forbindelse med et arrangement.

Yogaudstyr

Warriormat

En klassisk yogamåtte i fem smukke farver. Skridsikker, isolerende og holdbar kvalitet. Latexfri.

Fås i farverne blå, pink, lilla og00 aubergine.

Måler 183cm x 61cm x 4mm.

Pris 199,-

(ved leje eller køb af underlag+tæppe er det typisk denne

måtte som følger med i pakketilbuddet, men det kan

naturligvis ændres)

 

Coremat

 

All round træningsmåtte der egner sig til både pilates, gymnastik og fitness. Hvis man ved at man er sart kan den 1cm tykke måtte give ekstra støtte til rygsøjlen, knæ og albuer.

Denne måtte egner sig dog mindre godt til fx krigerstillinger. Med en vægt på kun 1100 gram og den medfølgende bærerem er den nem at transportere. Core måtten er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Overfladen er glat

på den ene side og rillet på den anden.

 

Fås i farverne sort eller blå.

 

Måler 182cm x 58cm x 1cm.

 

 

Pris 299,-

 

Yogablokke

 

Fås i to forskellige modeller.

 

Model 1, øverst, i 22cm x 11cm x 7cm.

 

Model 2, nederst, i 30,5cm x 20,5cm x 5cm.

 

Yogablokke bruges til at give yderligere støtte, korrektion og løft i forskellige stillinger. Model 1 benyttes typisk til støtte i lænden eller løft til forskellige håndstande, og model 2 til støtte bag nakken ved skulderstand. Men alle blokkene kan stables og kombineres på kryds og tværs.

 

Fås i blå.

 

 

 

Pris 69,-

 

 

Shastro: Shambala

 

Meget rummelig og beroligende musik, der egner sig fortrinligt til afspænding, massage eller bare afslapning efter en lang arbejdsdag. Spansk guitar fletter sig ind i harper, fløjter og sensuelle vokale harmonier og skaber en varm og magisk atmosfære.

 

 

 

Pris 99,-

 

 

Bliss: a hundred thousand Angels

 

Bliss er blevet en 'evergreen' stort set samtidig med, at den er udkommet og har fundet vej

ud i verden. Meget smuk instrumental musik blandet med vokal giver albummet en helt speciel lyd, som man ikke har hørt før. Musikken er på en gang let tilgængelig og meditativ.

 

Sæt dette album på din cd-afspiller og forbered dig på, at hårene vil rejse sig på dig og du vil flyde hen i en verden fyldt med tusindvis af engle.

 

Pris 129,-

 

Evolutionmat

Den perfekte rejse-yogamåtte du nemt kan tage med og benytte overalt. Super let og elegant, med en smukt mønstret overflade med suveræn skridsikkerhed og flotte farver. Der medfølger en praktisk bærerem som gør denne måtte det oplagte valg at medbringe på en sommerdag. Måtten er lavet i det miljøvenlige TPE materiale som kan genbruges, er let nedbrydelig og PVC-fri. Fås i farverne blå, aubergine og lilla.

Måler 183cm x 60 cm x 4mm og vejer kun 1 kg.

Pris 329,-

 

All-In-One taske

 

Den perfekte yoga/pilates taske. Rummelig og med flere praktiske ekstra lommer og et stort lettilgængeligt rum med plads til både yoga-/ pilatesmåtte, håndklæde, tæppe og træningstøj. Vandafvisende og med kraftig justerbar skulderstrop.

 

Fås i farverne blå eller anthrazit.

 

Måler 70cm i længden og 20 cm i diameter.

 

 

 

Pris 249,-

 

 

Yogabælte

 

I yoga kan bælterne anvendes til at opretholde en god holdning og et sundt stræk i yogastillinger.

 

Det blå og det hvide yogabælte fås i 2,5 meter x 38 mm.

 

Det lilla yogabælte fås i 2 meter x 38mm .

 

 

 

Pris 90,-

 

 

Shastro: Shanay - Mystic Trance

 

Rummelig og beroligende musik, der er omgivet af den spanske guitars varme og flettet sammen med de vidunderlige toner fra hammered dulcimer, fløjte og cello.

 

New Age Voice skrev om udgivelsen: "Shanay er en af de mest afslappende indspilninger, der findes… Den er lige så velegnet hos professionelle massører som i hjemmet efter arbejde, ligesom den er fremragende til bevægelsesmeditation og dans."

 

Pris 99,-

 

 

C. G. Deuter: Earth Blue

 

C. G. Deuters sjælfulde fløjtespil og fortryllende flerlagede melodier indbyder lytteren til at vågne i en fantastisk verden af indre stilhed og livgivende meditation. Earth Blue er komponeret med en utrolig følsomhed, der gør det muligt for lytterens sjæl at åbne sig op og tage imod roen.

 

Gennem tre årtier har tusindvis af praktiserende healere haft glæde af C. G. Deuters magiske musik. Hans arrangementers unikke, healende egenskaber er blevet et essentielt element for alle de terapeuter, hvis seancer kræver stilhed, åbenhed og selvfordybelse.

 

Pris 149,-

 

Treemat

Økologisk yogamåtte fremstillet i biologisk nedbrydeligt naturgummi, uden brug af PVC eller lim. Måtten er særdeles slidstærk, med en tyngde som gør at den ligger helt jævnt på gulvet. Afrundede hjørner og godt mønster.

Fås i farvekombinationerne mørkeblå top med lyseblå bund, aubergine top med lyslilla bund, og sort top med grøn bund.

Måler 183cm x 60cm x 4mm.

Pris 399,-

 

Øjenpude

 

Blød pude fyldt med hørfrø og lavendelblomster der virker afslappende i forbindelse med Savasana (liggende stilling) og meditation. Øjenpuden er fantastisk til at forstærke din afspænding efter yoga. Betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 40 grader.

 

Fås i farverne lilla, blå og rød.

 

 

 

Pris 79,-

 

 

Fleecetæppe

 

Kan foldes sammen og bruges til støtte til lænden, nakken eller halebenet. Eller bruges udfoldet til at holde varmen under ved afspænding/afslapning og/eller meditation. Køb evt. to for en sikkerheds skyld. 100% polyester, kan vaskes ved 40 grader.

 

Fås i farverne råhvid, lilla, rød og turkis.

 

Måler 170cm x 130cm.

 

 

 

Pris 30,-

 

 

(ved leje eller køb af underlag+tæppe er det dette tæppe som følger med i pakken)

 

 

Kalyan: Soulweaver

 

Silkeblød vokal blandet med smukke instrumentalmelodier skaber en beroligende atmosfære. Cello, fløjter, guitar, vokal, dilruba og trommer gør albummet meget akustisk og autentisk. Musikken egner sig rigtigt godt til yoga, massage, healing og almindelig afslapning.

 

Pris 99,-

 

 

Michael Benghiat: Yoga

 

Yoga byder på livsforbedrende og livsfornyende akustisk musik til yoga, meditation og healing. Hviskende perkussion, sjælfulde fløjter og blokfløjter, luftige klaver- og keyboardlyde samt sublimt guitarspil blandes sammen for at skabe et fredfyldt, men stadig voksende musikalsk flow gennem albummet.

 

Music Design In Review skrev om albummet: “Michael Benghiat er en talentfuld og følsom kunstner...hans beroligende kompositioner bliver ved med at være indbydende friske, selv når de spilles igen og igen i løbet af en dag.”

 

Pris 119,-

 

Alle priser er pr. 1 styk i danske kroner, og inklusiv moms, men eksklusiv levering.

 

Eksempler på musikken kan høres ved at trykke på titlen, eller billedet, ved de CD'er hvor markøren ændres.

Der tages forbehold for udsolgte varer, prisfejl og små variationer i forhold til illustrationerne.

Kontakt: yoga2go@bluehours.dk - Tlf.: 53 56 52 48 Copyright © All Rights Reserved